volleybal

Volleybal West

Opleidingstrajecten voor volleybalverenigingen en volleybaltrainers

Voor volleybaltrainers en volleybalverenigingen

Volleybaloefeningen op het internet

 

Via het internet kun je massa’s volleybaloefeningen vinden. Complete pdf’s zijn ook redelijk eenvoudig te vinden. Maar om het jullie nog makkelijker te maken heb ik hieronder een rijtje url’s naar complete boeken met volleybaloefeningen:

Ontario volleyball

Ontario volleyball Minivolley

Special Olympics

Karlie Griffin

Team Usa

Branson Parks and Recreation

18×9

FIVB

Subsidie Nieuws!

 

2018 wordt weer een groot  volleybal jaar en daarmee ontstaan weer veel kansen voor de volleybalvereniging. Het jaar is gedoopt tot Volley2018. Hieronder een aantal van de kansen voor de volleybalvereniging:

– Net zoals in 2016 krijgt een vereniging voor scholenclinics € 15 per uur.

– voor een toernooi met een open karakter, dus ook voor deelnemers buiten het volleybal, krijg je € 5 per team. Dat geldt ook voor bijv een Smashbal toernooi waarbij de teams uit twee mensen bestaan. Leuk voor in de kerstvakantie ism de voetbalvereniging. Of bijvoorbeeld een beachtoernooi in het voorjaar.

– de maximale vergoeding voor een  volleybalvereniging is € 250 per seizoen

Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met je account manager van de Nevobo of kijk op de website van de Nevobo, www.nevobo.nl

De Vereniging voor en van volleybaltrainers

Nog te onbekend terwijl de NVVO, Nederlandse vereniging van Volleybaloefenmeesters, al decenia bestaat. Met een blad vol technische en inhoudelijke informatie en regelmatig clinics van de toptrainers van de wereld. Deze vereniging is het overwegen van een lidmaatschap meer dan waard! Meer informatie vind je op de website van NVVO.