volleybal

Volleybal West

Opleidingstrajecten voor volleybalverenigingen en volleybaltrainers

Voor volleybaltrainers en volleybalverenigingen

Ine Klösters

Ine is een ondernemende verandermanager met een passie voor mens en sport. De ervaring die ze heeft opgedaan in het bedrijfsleven en in de sport wil ze graag aan u doorgeven.

Binnen Volleybal-West en Pass on Chances is Ine verantwoordelijk voor marketing, relatiebeheer en de organisatie. Daarnaast is ze betrokken bij de diverse trajecten.

Eline van den Broek

Eline is een internationaal sportmarketeer en communicatie adviseur met een specialisme in de online media. Vooral binnen de schaatswereld maar ze heeft ook ervaring in andere sportprojecten.

Voorbeelden zijn: sportservice Nijmegen, Olympisch Vuur en de Vonken van 2028.

Jolanda Gudde

Jolanda is combinatiefunctionaris aangepast sporten in Almere. Het mag duidelijk zijn dat ze daarmee een bijzondere band heeft met sporters die het net even minder makkelijk hebben dan de rest. Heeft u vragen hoe u als vereniging kunt inspelen op de kansen rondom bijvoorbeeld zitvolleybal, dan komt u automatisch bij Jolanda.

Jolanda is daarnaast een volleybaldier in hart en nieren. Vroeger heeft ze op hoog niveau gespeeld en nu deelt ze met trainers van breedte teams haar kennis en ervaring.